SPONSOR EEN GEZIN EN ONDERSTEUN DE THUISBEGELEIDING

De hulpvragen die bij ons binnenkomen vragen vaak om langdurige begeleiding van het gezin. In de meeste gevallen gaat het om gezinnen die minder bedeeld zijn en daardoor niet de middelen hebben om zelf voor de thuisbegeleiding te betalen. Om te kunnen investeren in duurzame zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking zoeken wij particulieren en bedrijven die voor een langere periode de thuisbegeleiding mogelijk willen maken door middel van een maandelijkse financiële bijdrage.

Hoe u mee kunt doen
Als u zich aanmeld voor het sponsorprogramma dan krijgt u van ons informatie en een foto van een gezin en een halfjaarlijkse rapportage met daarin de recente ontwikkelingen in de thuisbegeleiding. Ook is het mogelijk om in overleg met ons, persoonlijk contact te hebben met het gezin. U bepaalt zelf hoelang en met welk bedrag per maand u het gezin wilt ondersteunen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heb je een hart voor mensen met een beperking en houd je van een uitdaging? Dan is vrijwilligerswerk bij Stichting Opo Doro iets voor jou!

Wij zoeken mensen die bezoek-vrijwilliger willen worden van een gezin. Je gaat dan minimaal 1 keer per maand op bezoek bij iemand met een beperking. Je kunt bij een bezoekje denken aan de volgende activiteiten: je maakt samen een praatje, doet samen een spelletje, leest voor uit een boek of de krant, je praat met de ouders/ verzorgers zodat ze hun verhaal bij jou kwijt kunnen of je gaat mee met een bezoek aan de arts.

Wil je meer informatie over het vrijwilligers werk van Opo Doro Thuisbegeleiding?

Fundraising Support: Ondersteun onze fundraising activiteiten

Suriname
KKF Dossiernummer 33455
Stichting Opo Doro Thuisbegeleiding
Bankrekening De Surinaamsche Bank
SRD rekening: 36.69.629
EURO rekening: 36.69.645
SWIFT-code SURBSRPA

Nederland
Stichting Romario (ANBI status)
NL93RABO0150 4474 18
Of doneer direct online via Geef.nl

Neem contact op. Raak betrokken.

w

Contact in Suriname

adres: Dr. Sophie Redmondstraat 167
Postbus 196 - Kerkplein
Plaats: Paramaribo
Telefoon: +597 8712206
E-mail: contact@opo-doro.org

Contact in Nederland

Rekening van Stichting Romario (ANBI status)
NL93RABO0150 4474 18
Of doneer direct online via: Geef.nl
www.stichtingromario.nl

}

Openingstijden

Maandag 7.00-15.00 uur
Dinsdag 7.00-15.00 uur
Woensdag 7.00-15.00 uur
Donderdag 7.00-15.00 uur
Vrijdag 7.00-15.00 uur